Dierenartsenpraktijk Melody Slabbekoorn

Dierenartsenpraktijk voor kleine huisdieren

Ons team 

Even voorstellen! 

Melody Slabbekoorn - Dierenarts

Melody studeerde af in 2011, in de richting kleine huisdieren. Na een paar jaar voor collega's te werken, besloot ze in 2013 hiernaast een eigen praktijk op te starten. Dit was toen enkel op 'de baan', in 2018 is de praktijk op de brugstraat geopend. Dit om meer patiënten te kunnen helpen en ook zelf de operaties/nabehandelingen/hospitalisaties in Berlare te kunnen uitvoeren. Naast kennis over de gezondheid van honden en katten, heeft Melody ook veel bijscholing gedaan om up-to-date te zijn over de nieuwste behandelmethoden voor knaagdieren en konijnen. Hier op de foto maar haar 2 australian cattle dogs Qays en Ceana.


Jolien Roose - Dierenarts

Jolien studeerde in 2020 af als dierenarts paard en kleine huisdieren. Naast haar uren hier op de praktijk heeft Jolien met haar vriend een eigen praktijk voor paarden, namelijk DAP Ter Turf.


Jana Moyson - Assistent

Jana is er sinds de oprichting van de praktijk in 2018 al bij. Ze staat in voor alle dag dagelijkse bezigheden en administratie van de praktijk. Ze heeft een voorliefde voor cavia 's, en is gek op haar 4 honden (Finn, Blues, Spirit en Lila).


Larissa Van Ransbeeck - Assistent

Larissa studeerde in 2019 af als dierenartsassistent aan de HoGent. Naast een grote voorliefde voor katten heeft ze een grote passie voor paarden. Na de uren kan je haar terugvinden als (dieren)fotograaf, osteopaat voor paarden en achter de computer. Ze heeft een website voor leuke spullen voor paarden, katten en honden, namelijk Poppy's Horse Shop. Sedert januari 2023 is ze niet meer dagelijks aanwezig op de praktijk, maar werkt zijn achter de schermen voor de website en als invaller wanneer het te druk wordt. 


Dagmar Boriau - Assistent

Dagmar studeerde in 2022 af aan de Tuinbouwschool in Melle, afstudeerrichting Dierenzorg. Dagmar is de vervangster van Larissa voor de dagelijkse taken in de praktijk. Buiten het werk in de praktijk rijdt Dagmar ook paard en is ze in opleiding tot hoefbekapper. 

Photos: Photography Van Ransbeeck