Dierenartsenpraktijk Melody Slabbekoorn

Dierenartsenpraktijk voor kleine huisdieren

Ons team 

Even voorstellen! 

Melody Slabbekoorn - Dierenarts

Melody studeerde af in 2011, in de richting kleine huisdieren. Na een paar jaar voor collega's te werken, besloot ze in 2013 hiernaast een eigen praktijk op te starten. Dit was toen enkel op 'de baan', in 2018 is de praktijk op de brugstraat geopend. Dit om meer patiënten te kunnen helpen en ook zelf de operaties/nabehandelingen/hospitalisaties in Berlare te kunnen uitvoeren. Naast kennis over de gezondheid van honden en katten, heeft Melody ook veel bijscholing gedaan om up-to-date te zijn over de nieuwste behandelmethoden voor knaagdieren en konijnen. Hier op de foto maar haar 2 australian cattle dogs Qays en Ceana. Ze is ondertussen ook mama van twee kinderen, Merel en Matteo.


Jolien Roose - Dierenarts

Jolien studeerde in 2020 af als dierenarts paard en kleine huisdieren. Naast haar uren hier op de praktijk heeft Jolien met haar vriend een eigen praktijk voor paarden, namelijk DAP Ter Turf.


Kim Van Oost - Dierenarts

Terug van weggeweest! Sommigen kennen Kim misschien nog van de vervanging in 2019. Vanaf januari 2023 is zij echter een nieuw vast gezicht in onze praktijk. 

Kim studeerde in 2018 af als dierenarts kleine huisdieren en naast haar liefde voor honden en katten, geeft ze ook graag advies over konijnen en kleine knagers. 

Wanneer ze niet bij ons in de praktijk vertoeft, vind je haar terug in haar eigen beestenboel met maar liefst 4 honden, 4 katten en 5 konijnen! 


Jana Moyson - Assistent

Jana is er sinds de oprichting van de praktijk in 2018 al bij. Ze staat in voor alle dag dagelijkse bezigheden en administratie van de praktijk. Ze heeft een voorliefde voor cavia 's, en is gek op haar 5 honden.


Zara Van Den Steene - Assistent 

Zara studeerde in 2021 af als dierenartsassistente aan de HoGent. Als student werkte ze op ILVA Vlaanderen en erna in het dierenasiel van Aalst. Sinds juni 2023 maakt ze deel uit van ons team. Na haar uren gaat ze graag wandelen met Zeus en brengt ze veel tijd door met haar nieuwe kat Zjeff.

 

Larissa Van Ransbeeck - Assistent

Larissa studeerde in 2019 af als dierenartsassistent aan de HoGent. Naast een grote voorliefde voor katten heeft ze een grote passie voor paarden. Na de uren kan je haar terugvinden als (dieren)fotograaf, osteopaat voor paarden en achter de computer. Ze heeft een website voor leuke spullen voor paarden, katten en honden, namelijk Poppy's Horse Shop. Sedert januari 2023 is ze niet meer dagelijks aanwezig op de praktijk, maar werkt zijn achter de schermen voor de website en als invaller wanneer het te druk wordt. Photos: Photography Van Ransbeeck